Business Development Manager Amsterdam

Amsterdam, North Holland, Netherlands · Luke Recruitment

Description

Organisatie
We have arrived at the Zuidas! Daar zijn we blij mee. Zo kunnen we de toenemende vraag naar wat LUKE Recruitment te bieden heeft nog beter aan. Vanuit Den Bosch, en nu ook vanuit Amsterdam. Daarvoor zoeken we nieuwe Lukers.

Werken bij LUKE Recruitment betekent voorop lopen. We worden niet voor niets de recruitment innovator genoemd, sommigen noemen ons zelfs ‘de revolutie in talent-beoordelingen’, weer anderen zien onze aanpak als ‘de nieuwe standaard in assessment, pre selection en recruitment’. En dat is precies wat we willen zijn. Mensgericht natuurlijk, data en technologie gedreven, continu up-to-date, altijd innovatief.

Neem bijvoorbeeld ons high end online matching platform, de LUKE TalentCircle, een digitaal assessment vol met gaming-sequenties en simulaties die optimaal en diep psychologiesch inzicht geven in kwaliteiten, competenties en persoonlijkheid, waarmee we al honderden kandidaten succesvol hebben gekoppeld aan opdrachtgevers.

Ben je ondernemend en zie je LUKE Recruitment als het ideale bedrijf om je carrière te verdiepen en voort te zetten, kijk dan hier naar de functies die we graag vervuld zien.

Doel van de functie

Voor ons recent geopende kantoor in Amsterdam zoekt Luke een Business Development Manager. Als Business Development Manager krijg je tal van kansen om met het Luke concept vanuit Amsterdam succesvol te zijn. Luke faciliteert jouw ondernemerschap, vanuit een reeds bewezen business model krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid om duurzame relaties op te bouwen en ons kantoor in Amsterdam verder uit te bouwen.

Je bent verantwoordelijk voor het genereren van New Business en het uitbouwen van het team. Mensgericht natuurlijk, data- en technologie gedreven, continue up-to-date en altijd innovatief.

Inhoud van de functie:

Plaats van de functie in de organisatie

De standplaats voor de Business Development Manager is ons recent geopende kantoor in Amsterdam gevestigd in de fantastische locatie: het Noma House.

De cultuur van Luke Recruitment kenmerkt zich door respect, vertrouwen en veiligheid. Met veel energie, plezier en openheid wordt er hard samengewerkt en successen gevierd.

Requirements

Luke Recruitment is op zoek naar een gedreven en ambitieuze, ondernemende Business Development Manager die ondernemerschap toont in Sales & Recruitment. Je hebt doorzettingsvermogen, bent betrokken en kritisch tegelijk en weet het investeren in relaties moeiteloos te combineren met het behalen van commercieel succes. Je werkt graag in een professionele omgeving waar je veel vrijheid krijgt.

Verder beschik je over:

- HBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting;

- Minimaal vijf jaar werkervaring in een commerciële functie, gecombineerd met een relevant netwerk;

- Leidinggevende ervaring is een pré;

- Aantoonbaar succesvol in een commerciële functie, bij voorkeur vanuit een data gedreven organisatie;

- Ervaring bij voorkeur vanuit een CRM en data gedreven organisatie, HubSpot ervaring is een pre;

- Je bent mensgericht, altijd innovatief en up-to-date;

- Je bent data- en technologie gedreven;

- Je hebt een positieve instelling en kan, ook vanuit Amsterdam, genieten van het Bourgondische leven.

Benefits

Wij komen graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken om ons ambitieuze team te versterken.

Marktconform vast salaris met een uitstekende bonusregeling.


CONTACT

Saskia Lolkema

0653335987

[email protected]

Apply for this job