IT Circle Lead Utrecht

Utrecht, Netherlands · C2Results · L652

Description

Organisatie

C2Results is continue op zoek naar het tot stand brengen van waardevolle netwerken. Ze noemen dat “IT Circles”. Dit zijn besloten verenigingen waar toonaangevende Nederlandse organisaties van naam en faam met elkaar samenwerken om kennis en expertise op IT vlak te delen. Ze creëren duurzame samenwerkingsverbanden om mensen en organisaties met elkaar in contact te brengen en zo kennis en expertise breed beschikbaar te maken. Dit doen ze door samen met de professionals van de aangesloten organisaties kennisbijeenkomsten, peer reviews, adviestrajecten, bedrijfsbezoeken en uitwisselingen te organiseren. Ze hebben op dit moment IT Circles in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Amersfoort en Rotterdam/Den Haag. Deze IT Circles samen vormen een groot landelijk netwerk van aangesloten organisaties, samen goed voor ruim 20.000 professionals.
C2Results brengt bedrijfsleven, opleidingsinstituten, overheidsorganisaties, IT professionals en studenten en starters op de arbeidsmarkt samen. Ze leveren praktische oplossingen om de samenwerking en hierdoor kennis-, competentie-, talentontwikkeling en innovatie in de IT sector te bevorderen.

Het samenbrengen van mensen en organisaties om kennis en ervaringen uit te wisselen zorgt ervoor dat de ontwikkeling en innovaties op IT gebied van de aangesloten organisaties wordt versneld.

“Organizations don’t change behaviour. People do.”

Met ondernemerschap zorgen ze dat veranderingen daadwerkelijk plaatsvinden. Ze hechten aan integriteit en openheid in alle relaties die ze aangaan. Ze geloven dat een sterk team diversiteit kent met toewijding en oog voor de relaties de diensten uitvoert. De kracht van simpel en helder, reductie van complexiteit waar mogelijk, staat hoog in het vaandel. Ze willen inspireren, innoveren, plezier hebben en gezamenlijke successen vieren.


Doel van de functie
Het verbinden van organisaties en leden is key. Jij zal primair zorgdragen dat deze verbindingen breed en diep worden verankerd. Dit doe je door op continue basis in contact te zijn met het (senior) management van onze leden, allemaal grote organisaties.

Daarnaast faciliteer je de agenda van een IT Circle samen met de leden, je bent daarbij moderator en facilitator. Je beweegt je makkelijk in MT‘s en spreekt ook op CIO-level de juiste taal. Je levert zelf niet de inhoud maar weet de vinger te leggen op juiste thema’s.

Je vertaalt doelstellingen van een IT Circle naar de inzet van een activiteit met de juiste inhoud in samenwerking met de coördinatoren van de leden en je collega’s van C2Results. Daarbij neem je je verantwoordelijkheid en speelt in op de mogelijkheden die je ziet.

Inhoud van de functie
• Faciliteren van de agenda en activiteiten van de IT Circles;
• Voorzitten van de coördinatoren overleggen;
• Relatiemanagement met coördinatoren van de leden;
• Beheren platform IT Circle;
• Initiëren, organiseren en modereren van kennisbijeenkomsten, overleggen en events;
• Performance van de samenwerkingsverbanden meten en opstellen rapportages en evaluaties;
• Continue verbeteren van de IT Circle organisatie en de kwaliteit van onze activiteiten;
• Doorontwikkeling van het aantal en samenstelling van de leden.

Plaats van de functie in de organisatie
Je rapporteert aan de Directeur.

Requirements

De IT Circle Lead die wij zoeken is een High Potential die bij voorkeur kennis heeft van technologie en innovatie en zijn of haar sporen verdiend binnen één of meerdere grote organisaties. Je bent een verbinder, een ondernemer, leergierig, dynamisch en enthousiast.

Bovendien heb je:

• Aantoonbaar HBO of universitair werk- en denkniveau;
• +/- 5 jaar werkervaring in een grote organisatie (publiek of privaat);
• Kennis van ontwikkelingen op IT-gebied en de digitale transformatie;
• Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk;
• Het vermogen om gemakkelijk op verschillende niveaus te kunnen bewegen;
• Een positieve en open mind set;
• Resultaatgerichte werkwijze, een goed organisatievermogen en pro-activiteit zijn voorwaarde;
• Uitstekende organisatie sensitiviteit en flexibiliteit;

Benefits


CONTACT

Robin Dennie

+31 (0) 6 17 22 61 86

[email protected]

Apply for this job