Operationeel Manager Outbound - A.S. Watson

Heteren, Gelderland, Netherlands · L651

Description

Organisatie

A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en daarmee dé marktleider in Health & Beauty. A.S. Watson Group is de grootste internationale retailer in Health & Beauty in Azië en Europa, en maakt vervolgens deel uit van het internationale concern CK Hutchison. Wereldwijd heeft A.S. Watson meer dan 14.000 vestigingen en 13 Retail merken.

Wat je belooft, moet je ook doen. Daar gelooft A.S. Watson niet alleen in, ze maken het ook waar. Het HR-Beleid heeft al meerdere prijzen gewonnen waaronder de HR Proffie en Top Employer. Dit betekent dat ze niet alleen investeren in een goed pakket arbeidsvoorwaarden en goede arbeidsomstandigheden, maar ook in de collega’s. A.S. Watson biedt de mogelijkheid om te groeien naar het niveau waar een medewerker het beste tot zijn recht komt.

Doel van de functie

De Operationeel Manager Outbound maakt deel uit van de afdeling Supply Chain en is verantwoordelijk voor het gehele distributienetwerk binnen de Benelux. De afdeling Supply Chain bevoorraad alle filialen van Kruidvat en Trekpleister in Nederland, België en Frankrijk. De Operationeel Manager Outbound is verantwoordelijk voor de afdelingen Expeditie, Transport en het retourencentrum.

Ervaring op het snijvlak van Logistiek, Transport en Retail is voor deze functie van belang. De Operationeel Manager Outbound dient snel te kunnen schakelen tussen tactisch en operationeel niveau. Je zit regelmatig met de directie van de vervoerders om tafel om afspraken te maken en de relatie te onderhouden. Daarnaast is hij of zij ook altijd op de hoogte van nieuwe trends en weet deze toe te passen binnen het distributiecentrum.

Inhoud van de functie: Je bent verantwoordelijk voor de afdelingen Expeditie, Transport en het retourencentrum. Als Operationeel Manager Outbound ga je dus zowel operationeel, tactisch en strategisch aan de slag.

Inhoud van de functie

Plaats van de functie in de organisatie

De Operationeel Manager Outbound geeft leiding aan meerdere teamleaders en groepshoofden. De afdeling Expeditie werkt in een drie-ploegendienst, met drie teamleaders per shift. De Operationeel Manager Outbound geeft indirect leiding aan circa 300 medewerkers. Daarnaast geeft hij of zij op tactisch niveau sturing aan de afdeling Transport.

De Operationeel Manager Outbound rapporteert direct aan de Manager Warehouse Operations.


Requirements

Je bent een sterke organisator, je hebt een hands-on mentaliteit en je bent resultaat- en oplossingsgericht. Je beschikt over goede managementkwaliteiten en “afspraak is afspraak” bij jou. Je bent een echte “people manager” en je weet je teams te enthousiasmeren.

Benefits

Apply for this job