Quality Manager

Utrecht, Netherlands · L667

Description

De organisatie

Onze opdrachtgever is Nederlands grootste producent van professionele haarproducten en wereldwijd een gevestigd merk. Het familiebedrijf is opgericht in 1922 en opereert heden ten dage vanuit verschillende locaties in Europa en de VS. Op het hoofdkantoor bedenkt, ontwikkelt en produceert het zijn producten en diensten voor meer dan 85 landen.

Vanuit een sterke markt- en klantgerichte aanpak gericht op exclusieve verkoop is het bedrijf de afgelopen jaren sterk gegroeid. Momenteel telt de organisatie wereldwijd ruim 450 medewerkers.

Onze opdrachtgever wordt gekenmerkt door de volgende vijf waarden, die een belangrijk onderdeel vormen van het DNA:

• Persoonlijk – Betrokken en sympathiek. Ze handelen altijd met een persoonlijke, menselijke touch.
• Inspirerend – Creatief, optimistisch en de aanpakkersmentaliteit is aanstekelijk.
• Lef – Ze zijn niet bang om iets nieuws (of radicaals) te proberen.
• Expert - De producten en diensten zijn van topkwaliteit. Met de kennis en expertise maken ze op een positieve manier het verschil.
• True – Staan met beide benen op de grond en zijn transparant, open, eerlijk en toegankelijk.

Doel van de functie

“Ben jij de enthousiaste QA Manager die ervoor zorgt dat de hoogste kwaliteitsstandaarden behaald worden?” Als Quality Manager ben je verantwoordelijk voor de “Culture of Quality”.

De groei van onze opdrachtgever vraagt veel van de operationele organisatie. De Quality Manager is verantwoordelijk om dit succes op het gebied van kwaliteit in goede banen te leiden.

Vanuit een strategische visie zorg je voor een ‘Culture of Quality’, waardoor de medewerkers nog meer kwaliteitsbewust worden. Als Quality Manager speel je een belangrijke rol in het verder professionaliseren van de afdeling. Je legt de nadruk op het ontwikkelen van een kwaliteitscultuur, waardoor deze zich verder ontwikkelt van Quality Control naar Quality Assurance.

Inhoud van de functie


Plaats van de functie in de organisatie

Je bent de drijvende kracht van deze afdeling. Er is nog genoeg te doen en je kunt naar eigen inzicht veel realiseren. Door jouw bijdrage til je de kwaliteit van de producten, het proces en het kwaliteitsteam naar een nog hoger niveau. Het kwaliteitsteam is nauw verbonden met de rest van het bedrijf. Er heerst een cultuur waarin je elkaar gemakkelijk kan aanspreken, scherp houdt en feedback kan geven. De Quality Manager rapporteert aan de COO.

Requirements

Onze opdrachtgever is op zoek naar een Quality Manager die past bij de familiecultuur en vanuit een scherp analytisch inzicht en no-nonsense mentaliteit opereert.


Benefits

Onze opdrachtgever biedt een uitdagende en dynamische functie binnen een succesvol bedrijf met veel afwisseling, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een inspirerende werkomgeving.CONTACT

Juliëtte Welten

[email protected]

+31611440848

Apply for this job