Supply Chain Coordinator - Hortilux

Monster, South Holland, Netherlands · L655

Description

Organisatie
Hortilux ontwikkelt, ontwerpt, produceert, bouwt, installeert en onderhoudt groeilicht systemen voor de internationale glastuinbouw. Marktleiderschap, de bedrijfsgrootte en hun reputatie vertalen zich in bedrijfswaarden: kwaliteit, innovatie, specialistisch, kennis, maatwerk oplossingen en streven naar lange termijn relaties.

Hortilux is een familiebedrijf en staat aan de basis van belangrijke geavanceerde groeilicht innovaties in de tuinbouw. Passie, inzet en streven naar continuïteit zit in hun DNA. Ze vragen zich voortdurend af: ‘Hoe kunnen we het beter doen?’. Het streven naar een hoger rendement voor hun klant in combinatie met kwaliteit en maatwerk kenmerkt de medewerkers van Hortilux.

Hortilux is de specialist in groeilichtoplossingen, en maakt de laatste jaren grote veranderingen door. In plaats van slechts een leverancier van kwalitatief hoogwaardige armaturen te zijn, gelooft het bedrijf sterk in het aanbieden van integrale groeilichtoplossingen. Naast advies, engineering, installatie en onderhoud van de hardware, richt Hortilux zich ook sterk op de gebruikservaring van zijn klanten. Met een slim IoT (Internet of Things)-platform en dedicated teeltadviseurs wordt het maximale rendement uit de installatie gehaald.

Hortilux realiseert wereldwijd, met gespecialiseerde kennis, klant specifieke groeilicht oplossingen, die bij klanten het rendement per m2 verhogen.

Voor meer informatie over Hortilux verwijzen we graag naar https://www.hortilux.com/.

Doel van de functie
De Supply Chain Coördinator is verantwoordelijk voor het voorraad-technisch optimaal beheren van alle producten van Hortilux met alle rapportages van dien, het managen van het forecastproces, het uitvoeren en controleren van administratieve inkoop- en productieprocessen en het verbeteren en borgen van deze processen.

Inhoud van de functie
Verantwoordelijk voor het juist zijn van de totale forecast van componenten en complete producten en de daaraan gekoppelde Supply Chain;

Plaats van de functie in de organisatie
De Supply Chain Coördinator is onderdeel van de afdeling Inkoop & Productie. Hij of zij werkt vanuit de vestiging in Monster en rapporteert direct aan de Manager Inkoop & Productie.

Requirements

Het is belangrijk dat je planmatig en accuraat te werk gaat en daadkrachtig en proactief inspeelt op veranderende en onvoorziene situaties. Je begrijpt de noodzaak van het zo optimaal mogelijk houden van de verschillende stocklevels zodat er een goede balans is tussen voorraadhoogte en productieprocessen. Je doorziet de interne organisatie en weet mede door je analyses en onderbouwingen, beide met elkaar in evenwicht te brengen.

Benefits

Hortilux biedt een prettige werksfeer waarbij je komt te werken in een enthousiast team. Je krijgt een veelzijdig takenpakket waarin voldoende ruimte is voor zelfontplooiing.

De organisatie biedt uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Apply for this job