CCM Consultant

's Hertogenbosch, North Brabant, Netherlands · Nokavision · L674

Description

De organisatie
Nokavision is een kennispartij met liefde voor software.
Al meer dan 19 jaar richten wij ons op software in de document wereld, welke wij leveren van wereldwijde leading global partners. Daarnaast voeren wij een eigen productportfolio onder het label N.Scope. Ons team van experts heeft jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in implementaties in de Benelux.
Get ahead, Stay ahead.

Onze missie is om als kennispartij door innovatie en kwaliteit een lange termijn bijdrage te leveren aan de prestaties van onze klanten, die hen ontzorgt en betrouwbaarheid biedt voor de toekomst. Wij helpen u graag een sprong vooruit!

Doel van de functie
Als ervaren Streamserve Consultant ben je in staat de wensen van de klant effectief om te zetten naar een document management oplossing met behulp van OpenText StreamServe en andere document digitalisering systemen. Je kent je weg in de mogelijkheden van Streamserve en weet de mogelijke hulpmiddelen te integreren om ook aan de behoeften van de klant te voldoen waar niet direct naar gevraagd wordt. Je bent een uitstekende gesprekspartner voor het (middel)management om te adviseren over het gebruik van StreamServe. Als CCM Consultant werk je zowel op projectbasis bij ons op kantoor als bij de klant.

Inhoud van de functie
Je hebt ruime ervaring met Streamserve of andere document digitalisering systemen en aantoonbare ervaring binnen het expertisegebied Document Distributie en/of Architectuur. Qua management skills ben jij goed in het managen van verwachtingen bij de klanten waarvoor je werkt en breng jij met een passende resultaatgerichte houding een combinatie van zelfstandigheid, visie en creativiteit. Jij past bij ons omdat jij een bovengemiddelde dosis ambitie hebt om je kennis continu te ontwikkelen en bij te blijven in het Output Management-vakgebied. Kortom, jij staat als een frisse wind in het leven? Dan ben jij wie we zoeken. Uiteraard ben jij centraal woonachtig vanwege de afwisselende klant-werklocatie. Met een HBO-/WO Diploma in de tas en competenties als klantgericht, oplossingsgericht, representatief is deze baan voor jou.

Requirements

Benefits


CONTACT

Philippe van der Horst

+31 (0) 6 25 22 02 73

[email protected]

Apply for this job