IT Manager - Bouwmaat

Bunschoten-Spakenburg, Utrecht, Netherlands · L657

Description

Organisatie

Bouwmaat is met haar 46 vestigingen dé groothandel voor professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Zij bieden alles voor de vakman onder één dak. Ze hebben een professioneel en breed assortiment met online meer dan 13.500 artikelen. Tevens biedt Bouwmaat diverse services en diensten om slimmer te ondernemen.

Bouwmaat staat altijd klaar voor hun klanten, zodat ze succesvol kunnen werken. Met kwaliteitsproducten, diensten en professionele kennis. Daarom staat op al hun gevels: Alles voor slimmer bouwen. Dat waarderen hun klanten. Ze komen graat terug. Ook omdat ze de Bouwmaat medewerkers professioneel en betrokken vinden. Niet voor niets investeert Bouwmaat veel in de kennis en vaardigheden van zijn medewerkers. De beleving van de consument staat voorop. De klant en wij: samen maken wij dagelijks het verschil.

Werken bij Bouwmaat: dat is werken bij een grote organisatie. Eentje waar de informele cultuur hoog in het vaandel staat, je kent iedereen. En waar ze eigen initiatief waarderen en belonen. Ze vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Dat stralen ze uit.


Doel van de functie

Als IT Manager is je voornaamste doel het ontwikkelen en uitvoeren van het ICT beleid teneinde Bouwmaat optimaal te ondersteunen met moderne en stabiele ICT oplossingen.

Daarnaast vervul je een leidinggevende rol, waarbij je een team van 7 mensen begeleidt en coacht.


Inhoud van de functie

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren:


Plaats in organisatie

Je geeft leiding aan een team van 7 personen en rapporteert aan de Manager Supply Chain en Technologie & Informatie.

Requirements

Voor de rol van IT Manager bij Bouwmaat zijn wij op zoek naar een ervaren IT manager met leidinggevende ervaring die kan coachen, luisteren en motiveren.

Je beschikt over de volgende competenties:

Benefits

Apply for this job