Manager Informatiemanagement & Projecten

Bunschoten-Spakenburg, Utrecht, Netherlands · Bouwmaat · L672

Description

Bouwmaat is met haar 46 vestigingen dé groothandel voor professionals in de herstel-, renovatie- en onderhoudsmarkt. Zij bieden alles voor de vakman onder één dak. Ze hebben een professioneel en breed assortiment met online meer dan 13.500 artikelen. Tevens biedt Bouwmaat diverse services en diensten om slimmer te ondernemen.

Bouwmaat staat altijd klaar voor hun klanten, zodat ze succesvol kunnen werken. Met kwaliteitsproducten, diensten en professionele kennis. Daarom staat op al hun gevels: Alles voor slimmer bouwen. Dat waarderen hun klanten. Ze komen graag terug. Ook omdat ze de Bouwmaat medewerkers professioneel en betrokken vinden. Niet voor niets investeert Bouwmaat veel in de kennis en vaardigheden van zijn medewerkers. De beleving van van de klant staat voorop. We leveren niet aan particulieren. De klant en wij: samen maken wij dagelijks het verschil.

Werken bij Bouwmaat: dat is werken bij een grote organisatie. Eentje waar de informele cultuur hoog in het vaandel staat, je kent iedereen. En waar ze eigen initiatief waarderen en belonen. Ze vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Dat stralen ze uit.


Doel van de functie

De afdeling Informatiemanagement brengt IT en business processen samen. Strategische doelstellingen en wensen vanuit diverse afdelingen in de organisatie worden door de afdeling Informatiemanagement vertaald in IT oplossingen. Daarnaast is de afdeling verantwoordelijk voor de coördinatie en een groot deel van de projectleiding van afdeling overschrijdende projecten.Als Manager Informatiemanagement & Projecten ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van het Informatiemanagement- en Projectmanagement beleid teneinde invulling te geven aan gebruikerswensen, strategische ambities of een efficiëntere invulling van werkprocessen binnen de organisatie.


Inhoud van de functie:

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren:

Plaats van de functie in de organisatie

Als Manager Informatiemanagement & Projecten geef je leiding aan een team van vijf. Je rapporteert aan de Manager Supply Chain en Technologie & Informatie.

Requirements

Voor de rol van Manager Informatiemanagement & Projecten bij Bouwmaat zijn wij op zoek naar iemand die beschikt over de volgende competenties:

Benefits


Contact

Paulien Knuppel

[email protected]

06-20405099

Apply for this job