Tactisch Transportplanner - Zeeman

Alphen aan den Rijn, South Holland, Netherlands · L646

Description

Organisatie

Zeeman is een snel groeiende Europese organisatie met inmiddels meer dan 1.300 filialen in 7 Europese landen, namelijk België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk en Spanje. Zeeman biedt kwalitatief goede kleding en textiel aan tegen een lage prijs. Door slim te organiseren en grootschalig in te kopen, kan Zeeman de allerbeste prijzen bieden. Sinds Jan Zeeman in 1967 zijn eerste winkel in Alphen aan den Rijn opende is de visie “goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn”, nog altijd de kracht van Zeeman.

Zeeman verlegt grenzen; van ontwerp tot verpakking, van transport tot winkel, met respect voor mensen, mensenrechten en voor het milieu.

Vanuit het Distributiecentrum in Alphen aan den Rijn worden wekelijks de Zeeman winkels bevoorraad met kleding, huishoudtextiel en nog veel meer.


Doel van de functie

De afdeling Transport is verantwoordelijk voor het organiseren, bewaken en optimaliseren van efficiënte en effectieve goederenstromen vanaf het moment van goederenontvangst tot en met de leveringen aan de filialen in alle vestigingslanden. Om tot een optimale inzet van chauffeurs en materiaal te komen in Europa zoekt Zeeman een tactisch transportplanner die zich als een vis in het water voelt in een dynamische omgeving en die goed uit te voeten kan met het analyseren van data. Verder is het van belang dat de tactisch transportplanner de werking van een modern planningssysteem begrijpt en de potentie hiervan kan gebruiken. Vanwege de sterke groei van Zeeman in Zuid-Europa is het leveren aan de winkels tegen lage kosten met een goede service een grote uitdaging. Zeeman beschikt over een modern wagenpark en planningssysteem.


Inhoud van de functie

Plaats van de functie in de organisatie

De Tactisch Transportplanner valt onder Supply Chain afdeling Transport. De afdeling Transport is verantwoordelijk voor de expeditie van de goederen van het Distributiecentrum naar de winkels. Hij/zij rapporteert aan het Hoofd Transport.

Requirements

Benefits

Zeeman biedt een afwisselende en uitdagende functie in een omgeving die constant in ontwikkeling is.

Apply for this job