Transport Specialist

Alphen aan den Rijn, South Holland, Netherlands · Zeeman · L646

Description

Organisatie

Zeeman is een snel groeiende Europese organisatie met inmiddels meer dan 1.300 filialen in 7 Europese landen, namelijk België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk en Spanje. Zeeman biedt kwalitatief goede kleding en textiel aan tegen een lage prijs. Door slim te organiseren en grootschalig in te kopen, kan Zeeman de allerbeste prijzen bieden. Sinds Jan Zeeman in 1967 zijn eerste winkel in Alphen aan den Rijn opende is de visie “goede kleding en textiel hoeft niet duur te zijn”, nog altijd de kracht van Zeeman.

Zeeman verlegt grenzen; van ontwerp tot verpakking, van transport tot winkel, met respect voor mensen, mensenrechten en voor het milieu.

Vanuit het Distributiecentrum in Alphen aan den Rijn worden wekelijks de Zeeman winkels bevoorraad met kleding, huishoudtextiel en nog veel meer.

Doel van de functie:

Vanwege de sterke groei van Zeeman in Zuid-Europa is het leveren aan de winkels tegen lage kosten met een goede service een grote uitdaging. Zeeman is een ambitieus bedrijf en heeft verschillende doelen voor 2019 opgesteld, waarbij de afdeling Transport een meer leidende rol gaat aannemen binnen het interne proces van Zeeman. Zeeman beschikt over een groot wagenpark, wat mogelijkheden met zich mee brengt ten opzichte van de optimalisatie hiervan. De Transport Specialist gaat een belangrijke rol spelen met betrekking tot de interessante en uitdagende projecten die tot stand komen door de verder gaande internationalisering van het bedrijf. Hij of zij legt de verschillende transportscenario’s naast elkaar en ziet de verbanden tussen de afdelingen en eigen transportprocessen.

Inhoud van de functie:

Plaats van de functie in de organisatie:

De Transport Specialist maakt deel uit van het team Transport. Dit team bestaat momenteel uit vijf Planners, een Data Analist, een Wagenparkbeheerder en het Hoofd Transport. De Strategisch Transport Medewerker rapporteert aan het Hoofd Transport.

Requirements

Benefits

Zeeman biedt een afwisselende en uitdagende functie in een omgeving die constant in ontwikkeling is.


CONTACT

Paula Oudmaijer

[email protected]

+31615394850

Apply for this job