Sales Engineer

Sassenheim, South Holland, Netherlands · BEGE Aandrijftechniek · L660

Description

De opdrachtgever:

BEGE Aandrijftechniek is een familiebedrijf met ongeveer 50 medewerkers. De organisatie vertoond al jaren een gezonde groei en heeft een sterke merknaam opgebouwd vanwege de geleverde maatwerkoplossingen en de kwaliteit van de producten. BEGE Aandrijftechniek positioneert zichzelf in toenemende mate als toonaangevende totaalleverancier op de nationale en internationale markt.


BEGE Aandrijftechniek combineert expertise in aandrijftechnologie met specifieke branchekennis. Het resultaat is een volledig geïntegreerde klant specifieke aandrijfoplossing dat zorgt voor concurrentievoordeel van de productiefaciliteit binnen tal van branches:

Daarnaast werkt BEGE Aandrijftechniek samen met diverse (internationale) distribiteurs en heeft het in 2016 Ströter Antriebstechnik GmbH overgenomen. Beide organisatie deden al sinds de jaren ’60 zaken.

Binnen de aandrijftechniek gaat automatisering een steeds grotere rol spelen. BEGE Aandrijftechniek zet daarom sterk in op de productgroep Motion Control & Servo.

Tenslotte zijn medewerkers van BEGE Aandrijftechniek er trots op de klant daadwerkelijk centraal te zetten. Omdat BEGE Aandrijftechniek klant specifieke oplossingen realiseert, zal BEGE Aandrijftechniek zichzelf altijd door middel van hoogstaand advies blijven onderscheiden.

Het kantoor en de werkplaats zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand, te Sassenheim


Doel van de functie:

In nauwe samenwerking met collega’s en opdrachtgevers realiseert de Sales Engineer de beste technische oplossing op het gebied van frequentieregelaars, PLC & HMI, MIG encoders en Servo-aandrijvingen.

De Sales Engineer begrijpt wat klanten nodig hebben en is een doelgerichte adviseur. De Sales Engineer analyseert klantbehoeften, nieuwe markten en mogelijke toepassingen. Daarbij slaagt de Sales Engineer deze kansen ook om te zetten in commercieel resultaat.

Inhoud van de functie:


Plaats binnen de organisatie:

Het Verkoopteam van BEGE Aandrijftechniek bestaat uit 13 fte., waarvan 8 Sales Engineers, die allen hun eigen expertise op het gebied van aandrijftechniek hebben. Om te komen tot een totaaloplossing wordt er intensief samengewerkt. Daarnaast wordt er een duo gevormd met een Sales Engineer die tevens specialist is op het gebied van Motion Control & Servo.


Requirements

Deze vacature is interessant voor een kandidaat met werkervaring in een technische setting en zowel technische als commerciële uitdaging zoekt. De toekomstige kandidaat legt zeer gemakkelijk contact met nieuwe relaties en behaalt commercieel resultaat, door zijn/haar sterke adviesvaardigheden. Dit wordt gecombineerd met oprechte technische interesse:

De passende kandidaat, beschikt over de volgende criteria:

Benefits

Omdat de klant altijd centraal staat bij BEGE Aandrijftechniek wordt er níet gewerkt met targets en gaat de Sales Engineer fulltime aan de slag. Er is sprake van een zeer goede werksfeer en een collegiaal team. De reiskostenvergoeding bedraagt € 0,19 cent per kilometer en de salarisindicatie is opvraagbaar bij Luke Recruitment.

Apply for this job