Recruitment Consultant

's Hertogenbosch, North Brabant, Netherlands · Luke Recruitment · L653

Description

Organisatie

Luke Recruitment is een werving & selectie bureau (young) executive functies; ambitieuze professionals die met ervaring en buitengewoon veel passie hun talent in dienst stellen van topbedrijven. Luke is gespecialiseerd in diverse branches; Agri & Food, Professional Services, Technology & ICT, Retail en Logistiek. De consultants van Luke verdiepen zich in alle trends & ontwikkelingen in bovenstaande branches, dit fascineert ons!


Daarnaast is Luke van mening dat werving en selectie zowel mensgericht, als data-gedreven is. Luke omarmt technische ontwikkelingen. Echter, recruitment is meer dan alleen tools; het is mensenwerk. Persoonlijke gesprekken blijven de kern van elke werving- en selectieprocedure. In de wereld van Luke begint een succesvolle match met een inspirerende ontmoeting.

Luke groeit hard, dit is de reden dat we op zoek zijn naar een Recruitment Consultant die met net zoveel passie en enthousiasme ons team wilt komen versterken.

Doel van de functie

De Recruitment Consultant is verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces. Het werven en selecteren van deze professionals vraagt om een diepgaande kennis van de branche waar jij aan gekoppeld wordt. Deze kennis wordt in de praktijk opgedaan door intensieve samenwerking met de senior consultant. Daarnaast is het doel dat de consultant na één jaar, zelfstandig procedures gaat uitvoeren.

De Recruitment Consultant draagt zorg voor een optimaal proces waarbij het leveren van kwaliteit en het opbouwen van een lange termijn relatie met de klant centraal staat. Luke is op zoek naar een Consultant die werving en selectie als een echt vak beschouwt. Iemand die energie krijgt van het maken van dé perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Want ‘kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets in gang’.

Ben jij een harde werker, betrokken en kritisch tegelijk? Ben jij klaar om successen te vieren met ons hechte team in het bourgondische ‘s-Hertogenbosch?

Inhoud van de functie:

In samenwerking met een Senior Consultant:

Requirements

Benefits

Marktconform vast salaris met een uitstekende bonusregeling.
Hier vertellen wij je graag meer over.


Contact

Paula Oudmaijer

[email protected]

+31615394850

Apply for this job