Junior Recruitment Consultant

's Hertogenbosch, North Brabant, Netherlands · Luke Recruitment · L653

Description

Wie zijn wij?
Onze missie “Dare to Grow”: Wij dragen bij aan succesvolle groei van organisaties en kandidaten door het maximale eruit te halen. Wij hebben lef, verrassen, verbinden, ontzorgen en overtuigen. Met telkens als doel: de best passende match om langdurig bij elkaar te blijven.

Wil jij bij een bureau werken dat gespecialiseerd is in de bemiddeling van sleutelposities binnen organisaties?

Wil jij géén vacatures invullen, maar het ontwikkelpotentieel van kandidaten én organisaties samenbrengen?

Werk jij graag samen met opdrachtgevers en kandidaten die aantoonbaar succesvol zijn?

Ga dan bij Luke aan de slag. Wij zijn zeer gemotiveerd om juist door de bemiddeling van sleutelposities het verschil te maken. Dat begint áltijd met een inspirerende ontmoeting.

Voor ons brengt een nieuwe collega authenticiteit, een sterke drive én is een sterke verbinder. Daarnaast is het goed om te weten dat we heel erg enthousiast zijn over de inzet van slimme technologie en recruitment tools. Daarom noemen we onszelf Recruitment Innovators.

Doel

Je bent verantwoordelijk voor het gehele consultancy traject bij specifieke recruitmentopdrachten. In deze dubbelrol ben je een professionele gesprekspartner/adviseur voor de klant én een coach/loopbaanbegeleider voor de kandidaat. Je zorgt ervoor dat ambitie van organisaties en kandidaten bij elkaar worden gebracht. Dat is áltijd maatwerk en áltijd weer een uitdaging.

Luke is op zoek naar een high potential die het recruitment vak wil leren. Jij krijgt energie van het maken van dé perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Want ‘kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets in gang’.

Bij Luke ga je door intensieve samenwerking met de Senior Consultant kennis op doen én ontwikkel jij jezelf tot een professionele gesprekspartner/adviseur die ervoor zorgt dat de organisaties en kandidaten een nieuwe stap kunnen zetten.

Wat komt daar bij kijken?

✓ We benaderen actief de markt, dat betekent identificeren, mailen, bellen, beoordelen en enthousiasmeren van potentiele kandidaten

✓ Diepte interviews houden met kandidaten, waarbij het draait om de persoon en wat diegene écht drijft

✓ Een professioneel gesprekspartner zijn die meedenkt met de klant

✓ Bijdragen aan de groei van Luke

✓ Grappen maken binnen het team

✓ Soms een uit de hand gelopen vrijdagmiddag borrel ;)

Requirements

Benefits


CONTACT

Tjeerd den Hartog

+31 (0)6 46 68 39 74

[email protected]

Apply for this job