HR Manager

Veghel, North Brabant, Netherlands · Hobij · L675

Description

Organisatie

Bij HOBIJ geloven wij dat iedereen recht heeft op een vol en rijk leven. Wij geloven dat happy mensen samen een betere wereld maken.

Dat is de reden dat wij flexwerkers de kans bieden om een toekomst te bouwen door ze werk en een onderkomen te bieden.

Want, zeg nou zelf, als je als werkgever iemand contracteert, moet je ook écht voor hem zorgen. Toch?

Dit is het uitgangspunt voor onze bedrijfsvoering. Dat heeft nogal wat te betekenen. Helemaal voor een HR Manager. Maar goed, als professional met een stevige dosis ervaring moet dit fundament voor jou verder uit te bouwen zijn. Want eerlijk is eerlijk, het uitgangspunt ligt er, maar de organisatie moet hierin nog verder groeien. Je bent dan ook hier operationeel, tactisch maar ook strategisch voor verantwoordelijk.

HOBIJ is, met circa 130 medewerkers, een sterk groeiende uitzendorganisatie met de focus op het leveren van flexibiliteit aan haar klanten, waarbij ontzorging centraal staat. Met 2500 tot 3000 flexkrachten binnen de sectoren, techniek, (food) industrie en de logistiek groeit HOBIJ uit naar een keyspeler binnen haar segment. 70% van het personeelsbestand komt uit andere EU landen en voor de overige collega’s vindt recruitment in Nederland plaats.

‘Je talent benutten, kansen grijpen en blijven groeien’. HOBIJ gelooft dat ontwikkeling de basis is voor succes en geluk. Voor haar mensen én haar klanten. Het motto Never stop growing loopt dan ook als een rode draad door de hele organisatie.
Inspirerend werkgeverschap is een USP. Het is de ambitie om op het gebied van inspirerend en goed werkgeverschap een leidende positie te hebben. De afdeling HR neemt een key positie in om dit proces aan te jagen.


Doel van de functie
Je bent operationeel, tactisch maar ook strategisch verantwoordelijk voor het HR beleid van HOBIJ. De mensen zijn het succes voor de organisatie en dat weet jij succesvol te vertalen naar de praktijk en concrete voorstellen.

Inhoud van de functie:

Plaats van de functie in de organisatie
Je rapporteert aan de CEO en stuurt een team aan van een Corporate Recruiter, Administratief medewerker HR, 2 Casemanagers verzuim en een HR adviseur

Requirements

Benefits


CONTACT

Agnes du Bois

06 55 46 36 38

[email protected]

Apply for this job