Teamleader

Oosterhout, Gelderland, Netherlands · L668

Description

Organisatie
Nabuurs is een modern, toonaangevend familiebedrijf in de logistieke dienstverlening, met name actief in fast moving consumer goods. In totaal werken er een ruim 1.000 enthousiaste, klantgerichte en flexibele mensen. Bij Nabuurs heerst nog een echt familiegevoel, iedereen hoort erbij. Binnen deze grote, professionele organisatie zorgt Nabuurs voor continuïteit, betrokkenheid en korte lijnen.


Voor de locatie Park15 in Oosterhout (62.000 m2 warehouse oppervlakte) zijn wij op zoek naar een Senior Teamleader.
Kijk voor meer informatie op www.nabuurs.eu

Doel van de functie
Als Teamleader ben je verantwoordelijk voor het coördineren en optimaliseren van de dagelijkse logistieke processen in het warehouse. Hierbij zorg je dat alle logistieke processen kwalitatief en tijdig worden uitgevoerd. Jij tilt jouw team naar een hoger niveau en komt klantverwachtingen na. Je signaleert kansen en problemen in het proces en speelt hier vanuit je kennis en ervaring op in.

Inhoud van de functie:

Plaats van de functie in de organisatie
Het aansturen van 25 medewerkers binnen de warehouse organisatie valt onder jouw verantwoordelijkheid. Je rapporteert aan de Warehouse Manager.

Requirements

Benefits

Het is een uitdagende en veelzijdige functie met een grote mate van diversiteit. Nabuurs kenmerkt zich door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde groeiende organisatie waarin de sfeer zich kenmerkt als familiair.


CONTACT

Juliette Welten

[email protected]

+31611440848

Apply for this job