Salesmanager IFM - Sodexo

Breukelen, Utrecht, Netherlands · L594

Description

Organisatie

Opgericht in 1966 is Sodexo uitgegroeid tot een vooraanstaande mondiaal opererende organisatie van ‘Quality of Life Services’. De afgelopen 50 jaar hebben we een unieke expertise ontwikkeld dankzij 427.000 medewerkers, die in 80 landen meer dan 100 verschillende services verlenen. Door hun enorme diversiteit aan talent, verbetert Sodexo het welzijn van mensen en verhogen we de prestaties van onze klanten op locaties in het bedrijfsleven, de industrie, overheidsdiensten, ziekenhuizen, zorg- en onderwijsinstellingen en offshore. Sodexo is een toonaangevende speler in de markt voor Integrated Facility Management (IFM) en biedt een interessante portefeuille aan toonaangevende opdrachtgevers een portfolio van services. Denk hierbij aan food services, cleaning, hospitality management maar ook gebouwonderhoud, energie- en assetmanagement en vastgoed.

Doel van de functie

Jouw opdracht is om de commerciële slagkracht te vergroten waarbij je proactief zoekt naar nieuwe mogelijkheden bij bestaande en nieuwe relaties. Jij bent diegene met de oren en ogen in de markt. Je weet klantbehoeften optimaal af te stemmen op de dienstverlening van Sodexo.


Inhoud van de functie

Als salesmanager Facility Management werk je binnen een jong en ambitieus team en ben je verantwoordelijk voor het volledige sales traject van en complexe multidisciplinaire facility management contracten. Hierbij maak je gebruik van jouw contacten binnen de organisatie waarbij je tijdig signaleert wanneer op welk niveau contact nodig is vanuit Sodexo ter ondersteuning van het commerciële proces.


Wat ga je doen?


Plaats in organisatie

In deze rol rapporteer je aan de Director Sales & Business Development Corporate Services BeNeLux.


Requirements

Wij zoeken een creatieve salesmanager die innovatief is en nieuwe ideeën introduceert en creëert om zo tot interessante samenwerkingsvormen en alternatieve oplossingen te komen.


Benefits

Apply for this job