Senior Account Manager

Utrecht, Netherlands · GITP/PiCompany · L625

Description

Organisatie

Onze opdrachtgever helpt organisaties blijvend resultaatgericht te worden. Gezamenlijk bieden GITP en PiCompany een krachtig en breed palet van "High touch en High tech" oplossingen voor een waardevol en passend HR selectie- en/of ontwikkeltraject.

Doel van de functie

Als Senior Accountmanager HR Solutions bij GITP/PiCompany adviseer je klanten over de volle breedte wat betreft de data-driven (online) HR oplossingen en mensgerichte dienstverlening. Met jouw winnaarsmentaliteit, goed luisterend oor en hoge mate van zelfstandigheid genereer je leads en new business bij bestaande en nieuwe klanten.

GITP en PiCompany beschikt over een groot netwerk en bestand van actieve en ook latente klanten. De vraag in de markt is ruimschoots aanwezig en als Senior Accountmanager wordt er van je verwacht dat je succesvol bent in het omzetten van deze vraag in verkoopresultaat.

Je brengt samen met de klant behoeftes in kaart en draagt een waardevolle en passende oplossing aan waarbij zowel de inhoudelijk als commerciële doelen centraal staan. Je werkt op zowel operationeel als strategisch niveau met directie, C-level en HR bij opdrachtgevers. In nauwe samenwerking met sales collega’s, de consultants, adviseurs en trainers van GITP en PiCompany, zorg je voor een uitstekende inhoudelijke invulling van de wens van de klant. Je levert hierdoor bij klanten een concrete bijdrage in organisatieontwikkeling en zet tevens HR steviger op de kaart.

Je werkt in een salesgericht team en legt, in nauwe samenspraak met je collega Senior Accountmanagers, contact met potentiële en bestaande klanten. Je weet op een professionele en toegewijde manier de toegevoegde waarde van het portfolio van GITP en PiCompany toe te lichten. Jij bent steeds het eerste aanspreekpunt voor de klant en bent verantwoordelijk voor de relatie met - en de tevredenheid van - de klant. Je eigen aanpak, stijl en persoonlijkheid, kortom jouw gun-factor is bepalend voor het succes.

Je komt terecht in een resultaatgerichte en dynamische omgeving waar volop ruimte is voor eigen initiatief en eigen ontwikkeling. Opleiding vullen we passend bij jouw behoeftes en talenten in. Je kunt daarbij altijd kiezen uit het aanbod van de klassikale, blended en online cursussen van GITP/PiCompany.

Plaats in organisatie
Je maakt onderdeel uit van een salesteam, met groeipotentie van tien. Je rapporteert aan de Manager Sales.

Requirements

• Opleiding op HBO of academisch niveau;
• Commerciële drive en aantoonbaar succesvol als consultative seller;
• Meerdere jaren werkervaring in een commerciële & adviserende rol binnen de zakelijke dienstverlening;
• Kennis van HR processen en actuele HR thema’s is een duidelijke pré, daarnaast heb je enige affiniteit met ICT en nieuwe technologie;
• Je bent een ondernemende persoonlijkheid, je krijgt energie van het ontwikkelen van new business en het opbouwen van langdurige relaties;
• Je hebt een netwerk op strategisch niveau binnen verschillende organisaties daarnaast ben je in staat om “deuren te openen”;
• Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels.

Benefits

• Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden die passend zijn bij de groeiambities van GITP en PiCompany;

• Onderdeel hiervan is een bonusregeling;
• Secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. een pensioenregeling;
• Leaseauto.


Contact

Kristel Teirlinck

+31 (0) 6 31 99 32 23

[email protected]

Apply for this job